Dance Central pakket

Dance Central 2 100% muziek, 100% bewegen!

Uitbundig dansen en bewegen op de meest fantastische muziek!

Is zingen een passie en dans je graag op de beats van de muziek? Dan raden wij jou het XBOX Kinect Dance Central 2 pakket aan.

Maak er een swingende happening van met je vrienden, collega's of familie.

Ben je benieuwd wat je krijgt? Wat denk je van Usher, Rihanna of Montell Jordan, allemaal popstars die het beste uit jou kunnen halen!

Dance Central 2 de ultieme Dance game wordt geleverd inclusief XBOX 360, Kinect camera en natuurlijk de Dance Central games met veel gave nummers.

Het Dance Central pakket zit boordevol top artiesten met voldoende variatie voor een perfect evenement, thuis, in een zaal of waar jij maar wilt.

Gratis bezorgd thuis of op kantoor, lekker makkelijk dus.


 

Dance Central basis pakketSwingend genieten!

Een supergaaf pakket vol met swingende hits! Ideaal voor een doordeweeks avondje thuis of in het weekend samen met vrienden of collega´s. Een dansmat is niet nodig, de bijgeleverde Kinect camera registreert al jou moves!

Dance Central beamer pakketSwingend genieten op grooooot beeld!

Een supergaaf pakket vol met swingende hits! Ideaal voor een doordeweeks avondje thuis of in het weekend samen met vrienden of collega´s. Een dansmat is niet nodig, de bijgeleverde Kinect camera registreert al jou moves! Met de bijgeleverde beamer is het helemaal sensationeel.

Overige informatie

Heb je nog een vraag, ondervindt je problemen bij het bestellen of wil je een prijsvoorstel per e-mail? Vul dan onderstaand formulier in. Wij beantwoorden je vragen graag. Liever bellen? Dat kan via 085 130 15 45

Hullenbergweg 278
1101 BV Amsterdam Zuid Oost

  • Telefoon: 085 130 15 45
  • E-mail: info@nivoplus.nl

Wij doen geen beloftes, wij komen ze na

  • Laagste prijsgarantie
  • Altijd op tijd geleverd, geen verassingen
  • Levering op elke plaats in Nederland en België
Icon Nijssen Media