Elektronische schiettent

Elektronische schiettent huren?

Huur een heuse electronische indoor schiettent en maak de boel onveilig!

Begeef u in het wilde westen met de electronische schiettent. Verstop u tussen de struiken tijdens duck shooting, versla vrienden met kleiduifschieten en darten of test uw hand-oog-coördinatie met de professionele schietsimulator! Met de electronische schiettent wordt op allerhande manieren uw precisie getest!

De electronische indoor schiettent is de schietsimulator voor tal van evenementen. Het plezier van schieten is nu veilig en comfortabel. Spelers schieten met echte laser geweren in spellen en simulaties via een groot projectiescherm. Met moderne elektronica, laser- en computertechnologie is de ervaring van echt schieten virtueel gemaakt en voor iedereen bereikbaar.

Voor informatie of advies, neem dan gerust contact met ons op.


 

Electronische schietsimulator hurenHet plezier van schieten is nu veilig en comfortabel

De electronische indoor schiettent is de schietsimulator voor tal van evenementen. Het plezier van schieten is nu veilig en comfortabel. Spelers schieten met echte laser geweren op spellen en simulaties via een groot projectiescherm. Met moderne elektronica, laser- en computertechnologie is de ervaring van echt schieten virtueel gemaakt en voor iedereen bereikbaar. Dit pakket wordt compleet geleverd met professionele begeleiding en is absoluut een publiekstrekker.

Prijs voor dit product is op aanvraag

 

Ik wil deze electronische schietsimulator huren!

Overige informatie

Heb je nog een vraag, ondervindt je problemen bij het bestellen of wil je een prijsvoorstel per e-mail? Vul dan onderstaand formulier in. Wij beantwoorden je vragen graag. Liever bellen? Dat kan via 085 130 15 45

Hullenbergweg 278
1101 BV Amsterdam Zuid Oost

  • Telefoon: 085 130 15 45
  • E-mail: info@nivoplus.nl

Wij doen geen beloftes, wij komen ze na

  • Laagste prijsgarantie
  • Altijd op tijd geleverd, geen verassingen
  • Levering op elke plaats in Nederland en België
Icon Nijssen Media