Race simulator

Race simulator huren?

Huur een race simulator en laat anderen in het stof bijten!

Altijd al Formule 1 coureur willen zijn? Druk de pedalen stevig in en laat uw vrienden of collega's in het stof bijten! Stap de Formule 1 wereld binnen met de race simulator. Met supergave realistische beelden scheurt u door de bochten van de vele parcoursen.

De professionele racesimulatie is een ideale attractie voor personeelsfeesten, bedrijfsfeesten, beurzen, open dagen en natuurlijk alle andere evenementen.

Voor informatie of advies, neem dan gerust contact met ons op.


 

Race simulator hurenEen race unit als realistische simulator!

Een unieke mogelijkheid voor de promotie van uw bedrijf of product op de beurs of ander evenement. Een race unit als realistische simulator, met de mooiste formule 1 en arcade software. Onze simulator werkt met de Playstation 3 game console, die ervoor zorgt dat de beelden haarscherp overkomen. Voel de vibraties van de motor en de kerbstones met het geavanceerde forcefeedback systeem. Kortom, wij laten u graag kennis maken met onze race simulatoren.

Prijs voor dit product is op aanvraag

 

Ik wil deze Race simulator huren!

Overige informatie

Heb je nog een vraag, ondervindt je problemen bij het bestellen of wil je een prijsvoorstel per e-mail? Vul dan onderstaand formulier in. Wij beantwoorden je vragen graag. Liever bellen? Dat kan via 085 130 15 45

Hullenbergweg 278
1101 BV Amsterdam Zuid Oost

  • Telefoon: 085 130 15 45
  • E-mail: info@nivoplus.nl

Wij doen geen beloftes, wij komen ze na

  • Laagste prijsgarantie
  • Altijd op tijd geleverd, geen verassingen
  • Levering op elke plaats in Nederland en België
Icon Nijssen Media