XBox 360 Kinect

XBox 360 Kinect huren?

Dit is echt iets sensationeels!

Speel zelf in een computerspel! Breng gaming tot leven! Met Kinect bent u zelf de controller. Door middel van beeld, afstand en geluidssensoren worden al uw bewegingen geregistreerd en vertaald op het beeldscherm. U schopt, het personage schopt, u springt, het karakter springt. Dit geeft gamen een extra dimensie.

Kinect is het vervolg op de Wii, maar dan zonder controllers. U bepaalt wat het karakter doet door te schoppen, slaan, springen, wijzen etc. Kinect herkent zelfs u gezicht en emoties in uw stem. Gamen wordt zo levendig dat u helemaal in het spel zit; een unieke ervaring voor jong en oud.

Met leuke, korte en sportieve games speelt u met of tegen elkaar en vermaakt de hele familie, collega's of een groep vrienden. Huur Kinect voor een gezellig avondje thuis, of bestel een grandioos totaalpakket.

Kinect brengt mensen bij elkaar. De perfecte mix voor uw personeelsavond, beursstand of lekker voor thuis in het weekend.

Neem snel contact met ons op en ontdek het nieuwe gamen.


 

XBox 360 KinectKinect... jij bent de controller!

Maak kennis met Kinect en ervaar hoe het is om zelf de controller te zijn. verbazingwekkend digitaal entertainment die je nog nooit eerder hebt meegemaakt in console-entertainment!

Kinect CameraKinect... los huren? Dat kan!

Maak kennis met Kinect en ervaar hoe het is om zelf de controller te zijn. Dit pakket bevat enkel de Kinect camera, dus uitermate geschikt als u al een Xbox heeft.

XBox 360 Kinect met Just Dance 4100% Dans en Muziek!

Maak kennis met Kinect en ervaar hoe het is om zelf de controller te zijn. Dit pakket bevat enkel de Kinect camera, dus uitermate geschikt als u al een Xbox heeft.

Prijs 45 euro

En natuurlijk gratis verzending door heel Nederland en België

Overige informatie

Heb je nog een vraag, ondervindt je problemen bij het bestellen of wil je een prijsvoorstel per e-mail? Vul dan onderstaand formulier in. Wij beantwoorden je vragen graag. Liever bellen? Dat kan via 085 130 15 45

Hullenbergweg 278
1101 BV Amsterdam Zuid Oost

  • Telefoon: 085 130 15 45
  • E-mail: info@nivoplus.nl

Wij doen geen beloftes, wij komen ze na

  • Laagste prijsgarantie
  • Altijd op tijd geleverd, geen verassingen
  • Levering op elke plaats in Nederland en België
Icon Nijssen Media